Senior Design Engineer

Etsimme Elcogenille Senior Design Engineeriä polttokennojen mekaanisten integrointien suunnitteluun liittyviin tehtäviin Vantaalle. Työympäristö on start-up-henkinen, joten suunnittelutyö ja mahdollisuudet osallistua Elcogenin toiminnan eri osa-alueisiin ovat hyvin laaja-alaisia.

Tehtävässä suunnittelet Elcogenin polttokennojen integrointeja asiakkaiden polttokennomoduuleihin ja -järjestelmiin. Projektit pitävät sisällään kaiken aina lähtötilanteen selvittämisestä, suunnitteluun sekä loppuvaiheen kokoonpanoihin sekä käyttöönottojen valvontaan. Lähimpänä työkaverinasi projekteissa toimii järjestelmäsuunnittelija, joka toimii tukenasi suunnitellen järjestelmäpuolen integroinnit. Käyttöönotot sijoittuvat pitkälti Eurooppaan, ja ne ovat kestoltaan viikosta kahteen. Työmatkoja on kuitenkin melko vähän, sillä tehtävä on hyvin suunnittelupainotteinen. Tarkempi tehtävänkuva ja etenkin painopisteet sen sisällä tulevat vielä tarkentumaan kykyjesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöjä itsenäisestä mekaniikkasuunnittelusta. Suunnittelukokemuksesi on mieluusti kemianteollisuuteen tai korkealämpötilaprosesseihin liittyvästä toimiympäristöstä, mutta myös esimerkiksi konesuunnittelukokemus on riittävä tehtävässä menestyäksesi.

 

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden olla mukana puhtaamman energiatuotantoteknologian kehityksen edelläkävijäyrityksessä Pääsyn mukaan kasvavaan tiimiin, jossa pääset näkemään laaja-alaisesti yrityksen ja alan kehitystä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit hakea sitä oheisen linkin kautta. Jos jokin mietityttää ennen hakemuksen jättämistä, voit olla yhteydessä Barona Engineeringin Lassi Jyrinsaloon (puh. 0407628992).

Apply in Linkedin: Senior Design Engineer